Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

SCHIMB DE EXPERIENȚĂ – Salvamontiștii maramureșeni, exerciții comune cu colegii lor austrieci

Publicat cu

pe

In saptamana 23 Aprilie – 30 aprilie, SPJ Salvamont Maramuresi-a avut ca oaspeti in Maramures pe reprezentantii structurii de salvare montana din Flaurling, Tirol. Timp de 1 saptamana salvatorii montani ai SPJ Salvamont Maramures au desfasurat activitati comune de pregatire, exercitii de salvare, catarat si schi de tura cu profesionistii de la Bergrettung Flaurling Tirol.

„A fost o saptamana fantastica, in urma careia in afara schimbului de informatii , a multitudinii de ore de lucru in comun, ceea ce a primat a fost legatura de prietenie creata care cu siguranta se va dezvolta in anii care urmeaza.
Am participat impreuna la o sedinta oficiala in cadrul Consiliului Judetean Maramures fiind primiti de Vicepresedintele CJ MM, dl Doru Lazar ,am desfasurat activitati xu prilejul saptamanii Scoala Verde, am iesit impreuna pe traseele turistice ale minunatului nostru judet, am catarat impreuna, am schiat impreuna.
Le multumim pentru vizita facuta si pentru experienta impartasita si cu siguranta tot ceea ce s-a intamplat in aceasta saptamana va contribui la dezvoltarea capacitatilor de interventie in zona montana a celor doua structuri de-acum infratite…Bergrettung Flaurling Tirol si SPJ Salvamont Maramures”, transmit reprezentanții Salvamont Maramureș.

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo