Connect with us
Descarcă aplicația

Baia Mare

Schimbări în traficul din Baia Mare. Care sunt noutățile

Publicat cu

pe

Primăria Baia Mare a anunțat că începând din această seară vor fi implementate o serie de modificări semnificative în circulația rutieră din zona intersecției bulevardelor Republicii cu Independenței și strada Dimitrie Cantemir. Aceste schimbări, susțin polițiștii rutieri, au drept scop fluidizarea traficului și îmbunătățirea siguranței rutiere în această zonă intens circulată.

Astfel, pe strada Dimitrie Cantemir, la intrarea în intersecție, prima bandă va permite atât înaintarea, cât și virajul la dreapta spre bulevardul Independenței, iar a doua bandă va fi destinată exclusiv virajului la stânga. Pe bulevardul Republicii, la intrarea în intersecție, în direcția spre bulevardul Independenței, distribuția benzilor va fi următoarea: prima bandă – exclusiv viraj la dreapta, a doua bandă – înainte și viraj la stânga; a treia bandă: exclusiv viraj la stânga, respectiv la intrarea pe bulevardul Republicii dinspre bulevardul Independenței, circulația se va desfășura pe o singură bandă care, ulterior, va continua pe două benzi (din dreapta accesului în parcarea Kaufland).

Pentru a implementa aceste modificări, în această seară, începând cu ora 20, se vor executa lucrări de marcare a drumului. Noile reglementări rutiere vor intra în vigoare imediat după finalizarea acestor lucrări”.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo