Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

SCUMPIRE – Petrom a scumpit din nou benzina și motorina

Publicat cu

pe

Liderul pieței carburanților, Petrom, a decis să majoreze prețurile benzinei standard și motorinei standard cu 4 bani pe litru în data de 22 ianuarie 2024. Acesta a fost cel mai recent ajustare de preț, după ce, în data de 18 ianuarie 2024, motorina s-a scumpit cu aceeași sumă. În schimb, prețul benzinei a rămas neschimbat în acea perioadă.

Conform informațiilor furnizate de peco-online, la stațiile Petrom din Capitală, prețul benzinei standard se situează acum în intervalul 6,62 lei – 6,69 lei pe litru, în timp ce prețul motorinei standard variază între 7,16 lei și 7,19 lei pe litru.

La începutul anului, pe 1 ianuarie, prețurile carburanților au crescut ca urmare a majorării accizelor cu 29 de bani pe litru la benzină și cu 26 de bani pe litru la motorină.

În data de 4 ianuarie, Petrom a reușit să aducă o primă scădere a prețurilor, diminuând costul cu 8 bani pe litru, atât pentru benzină, cât și pentru motorină. Ulterior, pe 10 ianuarie 2024, a avut loc o nouă reducere de 4 bani pe litru.

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate