Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

Se fac lucrări pe drumurile naționale din județ. Ar trebui și altele

Publicat cu

pe

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România a anunțat că în această perioadă pe drumurile naționale din Maramureș se execută mai multe lucrări. De exemplu DRDP Cluj a precizat că au fost efectuate reparații asfaltice pe DN19 la noi în județ. Apoi, am avut defrișare vegetație pe DN18B, Baia Mare – Târgu Lăpuș. Legat de acest drum poate șoferii din județ și nu numai ar trebui să știe când acest drum național va arăta ca un drum național în adevăratul sens al cuvântului, fiind acum plin de denivelări care pun în pericol siguranța participanților la trafic.

O întrebare la care CNAIR ar trebui să răspundă din respect pentru șoferi. Am vrea să știm când se va apuca DRDP Cluj de treabă pe sectorul cuprins între Vișeu de Jos și urcarea pe Hera. Căci și acolo drumul dă semne de oboseală, gropile fiind din ce în ce mai prezente.

În schimb aflăm că în plin sezon estival, când maramureșenii se peste hotare se întorc acasă drumarii de la DRDP Cluj i-a apucat hărnicia și în 1 august au demarat lucrările de întreținere periodică pe timp de vară – Straturi bituminoase foarte subțiri executate la rece (șlam 2 straturi)” pe DN 1C, km 114+000 – km 128+753, între localitățile Valea Chioarului și Șomcuta Mare.

Lucrările se vor realiza pe sectoare de 1500 m, circulația se va desfășura alternativ, pe un singur fir, dirijată cu piloți de trafic, durata contractului este de două luni.

FOTO CNAIR/facebook

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
1 Comment

1 Comments

  1. Pingback: Știri din Maramureș 6 august 2024 - cotosra.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo