Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ROMÂNIA – O stradă s-a surpat pur și simplu

Publicat cu

pe

O stradă din localitatea Slănic s-a surpat azi pe o suprafaţă de peste 60 de metri pătraţi, iar adâncimea craterului este de circa doi metri.

„Având în vedere situația de urgență produsă în localitatea Slănic din județul Prahova, generată de tasarea terenului, urmată de formarea unui crater cu adâncimea de aproximativ 2 m pe o suprafață de peste 60 de mp, la nivelul MAI a avut loc o analiză prin care secretarul de stat, șef al DSU, dr. Raed Arafat, a dispus trimiterea la fața locului a unei echipe formată din personal DSU și IGSU, urmând ca aceasta să fie completată în cel mai scurt timp cu specialiști în domeniul construcțiilor și mineri.
Totodată, a fost dispusă și măsura evacuării persoanelor aflate în proximitatea sau în zona afectată până la efectuarea tuturor verificărilor de către specialiștii în domeniu”, transmit reprezentanții Departamentului pentru Situații de Urgență.
Până la acest moment, 20 de persoane au fost evacuate preventiv din cele două blocuri aflate în apropiere, au fost montați martori care să indice dacă terenul se mișcă în continuare și a fost creat un perimetru de siguranță.
Totodată, experți în domeniu sunt în deplasare spre locație, în vederea identificării motivului tasării terenului.
foto Primăria Bertea

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate