Connect with us
Descarcă aplicația

POLITICA

SE POATE? – Premierul Ciolacu promite intrarea în Schengen, vize ridicate pentru America și cetățenia dublă cu Spania

Publicat cu

pe

Premierul Ciolacu a declarat miercuri seara, la România TV, că până la sfârșitul acestui an românii vor putea călători în Statele Unite fără vize, țara noastră va adera la spațiul Schengen, iar cetățenia dublă cu Spania va deveni realitate. „Cred că în noiembrie vom putea merge fără viză în America. Îi rog pe toți cei care pot să-și reînnoiască viza B1, B2 să continue să o facă”, a spus Ciolacu.

Întrebat de moderator dacă România va intra în Schengen și cetățenia dublă cu Spania va fi adoptată până la sfârșitul anului, premierul Ciolacu a răspuns afirmativ.

Tot în emisiunea de miercuri seara, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că „orice este posibil” în ceea ce privește o posibilă neparticipare la alegerile prezidențiale, fiind întrebat dacă ar putea fi primul președinte al social-democraților care nu va candida.

Marcel Ciolacu a reiterat că va candida pentru un nou mandat în fruntea PSD și că, la congresul din 24 august, după alegerea președintelui PSD, va fi desemnat și candidatul pentru alegerile prezidențiale.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate

YHP Logo