Connect with us
Descarcă aplicația

ADMINISTRATIE

ȘEDINȚĂ CL – E nevoie de bani pentru salariile celor din primărie

Publicat cu

pe

Ședința ordinară de azi a Consiliului Local Baia Mare a cuprins un număr de 38 de proiecte de hotărâre pentru care aleșii locali trebuiau să își dea OK-ul. A fost și un proiect de hotărâre pe ordinea suplimentară a ședinței. Cel mai important proiect – rectificare buget Baia Mare. O majorare a veniturilor proprii pentru cheltuielile de personal, se așteaptă bani de la Guvernul României, fiind asigurate salariile din primărie și instituții aflate în subordine pentru următoarea lună de zile.

S-a mai discutat de Sărbătoarea Castanelor, aprobarea tarifelor, pe sponsorizări avem contracte semnate undeva la 150 mii euro, potrivit Primăriei Baia Mare. Valoarea biletelor la competițiile Minaur și ele au fost pe ordinea de zi. Dacă Minaur intră la fotbal în Cupa României atunci se va stabili valoarea unui bilet. S-a mai discutat de modernizarea străzii Victoriei, unde lucrările ar urma să înceapă cât de curând.

Trebuie să spunem că ședința de Consiliu Local Baia Mare este în plină desfășurare. Au fost majorate bugetele pentru Direcția de Asistență Socială, Creșa Baia Mare, Teatrul Municipal, Clubul Sportiv Minaur, SPAU, Centrul de Artă Contemporană Colonia Pictorilor.

Vom reveni

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate

YHP Logo