Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

SEINI – Bicicletă furată din fața unui local public

Publicat cu

pe

O tânără din Seini a rămas fără bicicletă dintr-o prostie. S-a întâmplat în data de 2 mai a.c., când Poliția orașului Seini a fost sesizată cu privire la furtul unei biciclete.

„Primele verificări efectuate au relevat faptul că o tânără și-ar fi lăsat bicicleta neasigurată cu sistem antifurt, la locul special amenajat pentru biciclete din fața unui local public, iar când a revenit bicicleta dispăruse. În cauză a fost întocmit dosar penal și se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunii de furt în vederea identificării autorilor, recuperării prejudiciului și luării măsurilor legale”, precizează IPJ Maramureș.

Polițiștii maramureșeni vă recomandă, pentru a nu deveni victime, ca bicicletele să fie depozitate doar în spaţii închise şi asigurate cu sisteme de siguranţă, nu lăsaţi bicicletele nesupravegheate în parcuri sau în afara magazinelor, pentru că reprezintă o ţintă uşoară pentru hoţi, care îşi pot asigura imediat scăparea, deplasându-se chiar cu obiectul infracţiunii – respectiv bicicleta în cauză, asiguraţi blocarea roţilor cu lanţuri speciale şi alte sisteme de siguranţă.

Foarte important – nu depozitaţi bicicletele în zone neiluminate, în scări de bloc, mai ales dacă nu sunt prevăzute cu interfon, respectiv păstraţi documentele de achiziţie şi alte date de identificare a bicicletelor.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate