Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

SEX- Raport sexual normal și un act sexual cu un minor

Publicat cu

pe

Nu comentăm ce înseamnă raport sexual normal, dar nu înțelegem când un adult face sex cu un copil. În 6 septembrie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei – Secția 8 Poliție Rurală Sărmășag au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 20 de ani din Chieșd, cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

„Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, în primăvara anului 2023, tânărul de 20 de ani ar fi întreținut, prin constrângere, un raport sexual normal și un act sexual, cu o minoră de 10 ani (9 ani la data comiterii faptei), din localitatea Chieșd. La data de 7 septembrie a.c., cel în cauză a fost prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei, cu propunere de arestare preventivă.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei a apreciat oportunitatea formulării propunerii de arestare preventivă judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Șimleu Silvaniei, motiv pentru care a formulat propunerea corespunzătoare. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Șimleu Silvaniei a admis propunerea procurorului și a emis, pe numele tânărului de 20 de ani, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, arată IPJ Sălaj.

Mai spunem doar că polițiștii din cadrul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei – Secția 8 Poliție Rurală Sărmășag continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate

YHP Logo