Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

SHOW TV – Meșterul popular maramureșean Vasile Șușca a câștigat peste 10.000 de lei

Publicat cu

pe

Vasile Șușca a câștigat înainte de Anul Nou la emisiunea „Batem palma?”, difuzată de Pro TV, 10.450 de lei.

„Foarte bine mă simt! Sunt un om simțit, de aceea mă simt bine. Nu am venit pentru sume de bani.Gol am venit, gol mă duc. Bineînțeles ar fi ipocrit să spun că nu mă bucur. Domne’, eu știu că cine știe să chivernisească un bănuț, din unu face doi și din doi face trei. Ce să schimb eu din joc? Sunt un simplu țăran din Maramureș, nu am ștaiful ăsta cum au unii cu studii academice. Ce am sunt studii libere de artă, am studii libere în alte domenii, nu pot da sugestii la alții pentru că nu îmi pot da mie”,  a declarat Vasile Șușca.

Vasile Șușca este unul dintre cei patru maramureșeni declarați Tezaur Uman Viu. Vasile Șușca creează măști tradiționale de mai bine de 20 de ani. Este născut în 28 mai 1961 și locuiește în comuna Săcel.

Batem Palma? este o emisiune concurs difuzată de postul de televiziune Pro TV. Emisiunea îl are ca prezentator pe omul de televiziune Cosmin Seleși. În fiecare ediție, un concurent are de deschis pe parcurs 24 de cutii misterioase existente în joc, fiecare conținând o sumă de bani, între un ban și 100.000 de lei. Un alt element surpriză este banca. Parcursul unui concurent se încheie în momentul în care acesta alege să bată palma și acceptă una dintre ofertele băncii.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate

YHP Logo