Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

ȘI-A LUAT AVOCAT NEAMȚ – Cătălin Cherecheș zice că nu s-a opus arestării

Publicat cu

pe

Fostul edil fugar al Băii Mari, Cătălin Cherecheș, capturat de Poliția din Germania și-a angajat un avocat neamț care vorbește și limba română. Reprezentantul lui Cherecheș  din România a luat legătura cu el, iar acesta i-a dat pentru prima dată detalii despre varianta fostului primar în ceea ce privește rănile care apar în poza de după capturare.

„Am înțeles că este confirmat inclusiv de altă persoană, care am înțeles că a fost prezentă la momentul respectiv, este exclusă o opoziție o sustragere de la încătușare a domnului Cherecheș. Se pare că a fost o intervenție directă a autorităților germane oarecum mai exigentă, date fiind informațiile că domnul Cherecheș ar fi o persoană care a părăsit în anumite condiții teritoriul României și probabil dumnealor nu au vrut să riște”, a declarat Răzvan Doseanu, avocat angajat de Cherecheș, citat de Digi 24.

„Între timp, fostul primar se pregătește de o mutare într-unul din cele mai mari penitenciare din Germania. O închisoare din Munchen, unde a fost închis în trecut, pentru o lună, și Adolf Hitler. Procurorii germani au cerut instanței ca procesul să se desfășoare cu Cherecheș în arest”, scrie Digi 24.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate