Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

ȘI PROFESORII POT SALAVA! – Parteneriat între ISJ Maramureș și Fundația pentru SMURD Maramureș

Publicat cu

pe

În zilele de 24 și 25 noiembrie 2023 a fost demarat proiectul „Și profesorii pot salva!”, inițiat de Inspectoratul Școlar Județean Maramureș (ISJ) Maramureș, în parteneriat cu Fundația pentru SMURD Maramureș.
Liceul Tehnologic Ocna Șugatag a găzduit prima ediție a proiectului, în care voluntari ai Fundației au prezentat în mod teoretic și practic manevre salvatoare de vieți. 31 de cadre didactice și personal auxiliar din liceu și structuri au lucrat în echipe și au exersat manevrele prezentate.
„Mulțumiri voluntarilor Fundației pentru S.M.U.R.D., în special familiei Ulițe. De asemenea aducem mulțumiri conducerii liceului, domnului prof. Andreica Gheorghe și doamnei prof. Orga Ioana Anca, care au manifestat deschidere și interes față de proiect.La eveniment au participat domnul prof. Pop Mihai-Cosmin, inspector școlar general și doamna prof. Pîrvu Maria Gabriela, inspector școlar”, transmit reprezentanții ISJ Maramureș.
Acest proiect are ca misiune crearea unui mediu mai sigur în unitățile de învățământ maramureșene și deprinderea mijloacelor de intervenție în vederea acordării primului ajutor în situații de urgență.

Actualitate

YHP Logo