Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

SIGHET – Care este stadiul lucrărilor de reabilitare la Sala polivalentă

Publicat cu

pe

După preluarea Sălii Polivalente, aflată într-o stare deplorabilă, conducerea Clubului Sportiv Municipal (CSM) Sighetu Maramației a demarat lucrări de modernizare a acesteia.
„A fost schimbată întreaga instalație electrică a sălii, au fost înlocuite toate grupurile sanitare din băi, cu ajutorul Consiliului Local. Au fost înlocuite toate ușile și geamurile și s-au renovat două birouri ce servesc nevoilor administrative ale CSM Sighet. Acest lucru a fost realizat din venituri proprii și din sponsorizări.
S-au schimbat caloriferele din întreaga clădire și au fost montate trei centrale pe gaz pentru a încălzi adecvat întreaga clădire pe timpul sezonului rece. De menționat că din cauza sistemului de încălzire inadecvat și prost administrat în trecut, sala a avut de suferit de la podea și până la tavan, suprafața de joc a suferit modificări mecanice iar pereții și tavanul au fost afectați de mucegai și de condens.
De menționat că în ultimii 4 ani Sala Polivalentă a fost total nefuncțională din cauza stării avansate de degradare, ea neputând găzdui vreo activitate competițională”, informează reprezentanții Clubului Sportiv municipal Sighetu Marmației.
Prima competiție extrem de importantă găzduită de Sala polivalentă din Sighetu Marmației, după reabilitare, va fi faza zonală a Campionatului Național de box pentru juniori, în perioada 21-27 august.

Actualitate

YHP Logo