Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

SIGHETU MARMAȚIEI – Se va deschide sediul secundar al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din municipiu

Publicat cu

pe

Pe data de 23 februarie 2024, în prezența domnului Prefect Rudolf Stauder, se va inaugura sediul secundar al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din municipiul Sighetu Marmației. Activitățile destinate publicului vor avea loc la adresa punctului de lucru situat pe strada Alexandru Ivasiuc Nr. 17, în zilele de marți și joi conform următorului program:

Marți:
09.30 – 12.30
13.00 – 14.30

Joi:
09.30 – 13.30
13.00 – 16.30

Serviciile vor fi furnizate la două ghișee distincte:
Un ghișeu pentru operațiuni precum înmatricularea definitivă, transcrierea, eliberarea duplicatelor de carte de identitate, modificarea datelor, radierea vehiculelor și autorizarea provizorie.
Un ghișeu dedicat schimbului de permise de conducere românești, eliberării duplicatelor de permise de conducere, preluării imaginilor, eliberării permiselor de conducere, precum și programării candidaților pentru proba practică în vederea obținerii permisului de conducere.

Noul sediu va fi deschis pentru public începând cu data de marți, 27 februarie 2024.

Actualitate

YHP Logo