Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

SIGURANȚĂ MUNCITORI DRUMURI – CNAIR cumpără camioane specializate

Publicat cu

pe

Nu de puține ori cei care executau lucrări diverse pe rețeua de drumuri naționale sau autostrăzi erau victimele unor accidente rutiere mortale. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România a anunțat că face un pas important pentru echipele care se ocupă de intervențiile de întreținere pe rețeaua națională de drumuri!
„Am transmis astăzi la ANAP documentația pentru achiziția publică a unor camioane specializate, echipate inclusiv cu dispozitive pentru protejarea lucrătorilor care efectuează intervenții de urgență pe autostrăzi și drumuri naționale. Durata contractului finanțat prin PNRR este de 24 de luni. Prin achizițioarea acestor echipamemte dorim să eliminăm pe cât posibil situațiile prin care drumarii din echipele de intervenții devin victimele unor accidenterutiere și să eficientizăm activitatea de intervenție de urgență pe sectoare de autostrăzi sau drumurinaționale.
Contractul care va fi lansat în licitație prevede achiziționarea a 32 de camione, fiecare dotat cu dispozitiv pentru atenuareașocului la impact, panou cu mesaje variabile, macara și perie rotativă. Aceste ansambluri trebuie să fie certificate pentru conformitate CE și să respecte toate cerințele impuse de legislația, standardele și reglementările aplicabile în România, inclusiv cele cu privire la Protecția Mediului, Asigurarea Calității, PSI, Securitate și Sănătate în Muncă”, a anunțat CNAIR.
Dragoș Hojda

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo