Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

ȘOC – Sorin Pop de la Știința Explorări Baia Mare a decedat

Publicat cu

pe

Șoc în voleiul din Baia Mare. Sorin Pop, antrenorul secund al celor de la Știința Explorări Baia Mare, a decedat. Deja pe rețelele de socializare au început să curgă mesajele de adio din partea celor care l-au cunoscut, dar nu numai.
„Cu adâncă tristețe am aflat în această dimineață de trecerea în neființă acum câteva ore a celui care a fost Sorin Pop, primul antrenor al echipei noastre de volei!
Sub comanda lui Sorin, echipa noastră a reușit să devină vicecampioana României, chiar în primul sezon de existență! Îți mulțumim pentru ce ai făcut pentru voleiul zălăuan! Dumnezeu să te odihnească în pace!” – este mesajul transmis de cei de la SCM Zalău.

„La data de 18.05.2024, ora 21:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tăuții-Măgherăuș au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că în localitatea Cicârlău, un bărbat care a căzut pe scări se află în stare de inconștiență.La fața locului polițiștii au constatat că este vorba despre un băimărean de 56 de ani. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, în stare gravă. Din cauza leziunilor suferite, în cursul acestei dimineți, bărbatul a decedat. Nu sunt suspiciuni cu privire la condițiile în care a survenit decesul”, arata IPJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate