Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

ȘOCANT – O dronă a surprins momentul în care un soldat rus își omoară camaradul rănit pe câmpul de luptă.

Publicat cu

pe

Filmarea în care un soldat rus își împușcă un camarad rănit în luptă în estul Ucrainei scoate în evidență „cultura brutală” din armata Rusiei și tratamentul „barbar” la care sunt supuși chiar și proprii lor soldați, potrivit experților militari citați de Business Insider.

„Tentativa de omor sau uciderea deliberată a unui tovarăș de arme este neprofesionistă”, au scris experții de la Institutul pentru Studiul Războiului (ISW) din Washington într-un raport publicat recent. Analiștii ISW notează faptul că au existat multe cazuri în care rușii au demonstrat „o indiferență crudă față de viețile propriilor lor soldați de-a lungul războiului până acum, atât în Rusia, cât și în rândul trupelor ruse de pe câmpul de luptă”.

De la asalturi frontale cu mari pierderi de vieți, în care valuri de soldați – „carne de tun” – se năpustesc asupra liniilor de apărare inamice, și până la crime de război și videoclipuri în care un dezertor este ucis în bătaie cu un baros, seria de incidente de acest gen este una foarte lungă.

Integral pe digi24.ro

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo