Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

Șoferi sancționați pentru comportamentul în trafic după apariția unor imagini în online

Publicat cu

pe

Mai mulți șoferi au fost sancționați de polițiștii rutieri pe baza iamginilor apărute pe rețelele de socializare, fiind efectuate manevre care au pus în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic. Astfel, în 28 iulie în mediul online au fost promovate imagini video care surprindeau încălcări ale regulilor de circulație săvârșite de către doi șoferi care au efectuat manevre neregulamentare și agresive în trafic pe DN 17.

„Gesturile șoferilor care au încălcat legislația rutieră au produs indignarea celorlalți participanți la trafic, generând totodată și un risc rutier sporit. Astfel, la data de 28.07.2024 pe o rețea de socializare a fost distribuit un clip video surprinzând două autoturisme, care se deplasau pe strada Humorului, din direcția DN 17 către Bulevardul Academician Vasile Grecu, ambii conducători auto adoptând comportamente agresive în trafic, prin circulaţia la o distanţă foarte redusă faţă de alte autoturisme de natură a intimida ceilalţi participanţi la trafic. S-a procedat la identificarea ambilor conducători auto, fiind invitați la sediul Poliției Municipiului Suceava – Biroul Rutier în vederea clarificării situației de fapt și dispunerii măsurilor sancționatorii.

Unul dintre șoferi a fost identificat în persoana unui bărbat de 24 ani, domicilat în sat Corocăieşti, com. Vereşti, acesta fiind sancționat pentru nerespectarea prev. art. 100 alin. 3 lit. i şi art.ț 101, alin. 1, pct. 18 din OUG 195/2002 cu amenzi în cuantum de 1.650 lei şi reţinerea permisului de conducere. Celălalt șofer a fost identificat în persoana unui tânăr de 20 ani, domiciliat în sat. Bursuceni, com. Vereşti, acesta fiind sancționat pentru nerespectarea prev. art. 100 alin. 3 lit. i şi art. 102, alin. 1ț pct. 39 din OUG 195/2002R, cu amenzi în cuantum de 2.145 lei, dar și cu reţinerea permisului de conducere şi a certificatului de înmatriculare al vehiculului”, arată IPJ Suceava.

Dragoș HOJDA

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo