Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

STRADA DUMBRAVEI – Un băimărean beat a produs un accident de circulație

Publicat cu

pe

Vineri, 27 octombrie, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident rutier produs pe strada Dumbravei, la intersecție cu strada Pomilor. La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un autoturism condus de către un bărbat de 34 de ani din municipiu, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat de 63 de ani, din Remetea Chioarului, care circula în aceeași direcție.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 63 de ani, a părăsit partea carosabilă și a acroșat șanțul de beton din partea stânga a direcției de deplasare.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în cazul bărbatului de 63 de ani, iar în cazul șoferului de 34 de ani, rezultatul a fost de 0,45 mg/l alcool pur în aerul respirat, motiv pentru care a fost condus la spital, pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabiliri cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate