Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

SUPERLIGA FEMININĂ – Fotbalistă din Maramureș inclusă în echipa sezonului. A fost convocată în premieră la naționala de senioare

Publicat cu

pe

SuperLiga Feminină a anunțat echipa ideală a sezonului 2023-2024, aleasă în urma voturilor cluburilor și a antrenorilor de la loturile naționale de fotbal feminin. În echipa sezonului, pe postul de mijlocaș central, se regăsește și maramureșeanca Sonia Bumbar (Universitatea Cluj).

Născută pe 25 iunie 2005, în Ruscova, Sonia a jucat la început fotbal împreună cu băieții în localitatea natală și la Sighetu Marmației. S-a făcut remarcată rapid și la doar 11 ani, în 2016, a fost transferată de multipla campioană Universitatea Olimpia Cluj-Napoca, la care evoluează și în prezent.

După ce a bifat selecții la toate loturile de junioare, Sonia Bumbar a fost convocată în premieră la naționala de senioare pentru meciul jucat vineri cu Bulgaria (1-0), în preliminariile Campionatului European 2025. Sonia nu a debutat în acest joc, dar are șansa să o facă în partida revanșă de la Sofia, programată marți, 4 iunie.

Marius CÎMPIAN

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate