Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

SUPERLIGA – Maramureșeanul Răzvan Onea și-a prelungit contractul cu Rapid București

Publicat cu

pe

Răzvan Onea este unul dintre puținii fotbaliști maramureșeni care joacă la nivel înalt în acest moment. Fotbalistul originar din localitatea Buzești (comuna Fărcașa), dar născut la Paris pe vremea când părinții lui munceau în Franța, este legitimat la Rapid București, echipă cu care și-a prelungit contractul până în 2027.

„În vârstă de 26 de ani, fundașul nostru și-a prelungit cu încă doi ani contractul scadent în vara anului viitor.

Venit de la Poli Iași în ianuarie 2022, Răzvan a îmbrăcat tricoul alb-vișiniu în 64 de meciuri, reușind să înscrie două goluri și să ofere trei pase de gol.

În acest sezon nu a evoluat deloc, accidentându-se într-un joc amical din presezon, însă a revenit de curând în lotul giuleștean”, este anunțul făcut de Rapid București pe site-ul oficial al clubului.

„Mă bucur foarte tare că am prelungit contractul cu acest club minunat! Îmi doresc foarte mult ca de acum înainte să reușim să câștigăm și trofee împreună!
Alături de acești suporteri minunați, mă simt fotbalist și îmi doresc foarte mult ca la fiecare meci să-i bucur prin prestațiile mele și, alături de colegi, să le aducem foarte multe satisfacții!”, a declarat Răzvan Onea, după prelungirea contractului.
Marius CÎMPIAN

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate

YHP Logo