Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

Tânăr de 21 de ani găsit inconștient după ce a fost lovit de un lemn

Publicat cu

pe

O nouă zi,o nouă acțiune derulată de Serviciul Public Județean Salvamont Maramureș. De data aceasta a fost nevoie de salvatorii montani care au trebuit să ajungă într-o zonă greu accesibilă între localitățile Rogoz și Libotin. A fost o cursă contracronometru pentru salvarea vieții unui tânăr de 21 ani aflat la pădure, care a fost lovit în cap de un lemn, acesta pierzându-și conștiența. Apelul venit prin 112 a solicitat ajutor de urgență.
„La fața locului s-a deplasat echipajul SAJ Maramures, care i-a acordat primul ajutor iar ulterior, odată stabilizat și intubat, salvatorii montani l-au pregătit pentru extracție și l-au coborât la elicopterul SMURD de la POA Târgu Mureș care l-a transportat la Spitalul din Târgu Mureș pentru investigații. La fața locului au fost și localnici care au ajutat cu utilajele off road la buna desfășurare a misiunii, acestia urcând echipajul medical până la tanărul accidentat”, a anunțat Salvamont Maramureș.

Polițiștii maramureșeni au anunțat că în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate