Connect with us
Descarcă aplicația

POLITICA

ȚEAPĂ – Dolha a crezut în minciunile lui Gabriel Zetea

Publicat cu

pe

Despre Gabriel Zetea și felul său de a se purta cu oamenii care i-au fost loiali în partid de-a lungul anilor se aud tot mai multe. Despre petreceri plătite din banii proprii de unii PSD-iști (vezi cazul Romanița) când li s-a promis că vor prinde un loc la europarlamentare sau pe locurile eligibile la Consiliul Baia Mare, despre mulți bani aruncați pe niște promisiuni neonorate. Și pe care Zetea trebuia să le onoreze și nu a făcut-o. În stilu-i Zetea, care a promis că face depozitul ecologic de la Fărcașa și nu l-a făcut și acu vrea din nou la șefia CJ Maramureș. Și multe altele. Și acuză pe alții că nu a făcut ce trebuia el să facă.

Mulți PSD-iști și-au dat seama că epoca Zetea a cam trecut. I-au dat o ultimă șansă, dar se pare că a ratat-o, când a spus un adevăr despre care i se va reaminti cu siguranță în campania electorală ce urmează. Zetea uită că a avut frâiele județului patru ani și …nimic. A continuat niște proiecte începute de alții. A promis unora orice numai ca să revină în centrul atenției. Doar că aceia și-au dat seama cu cine au de a face. Și anume cu un om care se face frate cu dracul până trece puntea și apoi game over.

Mesajul lui Dolha a fost simplu: „Mă retrag și nu o să vin la Conferința Municipală PSD Baia Mare de azi deși am dorit atât de mult să văd alegeri reale după mai bine de 10 ani. Vă rog să alegeți lideri care să vă merite și să-i meritați. Motivul despărțirii? Zic eu, „nepotrivire de caracter” cu cel care trebuia să fac echipa. Totul a rămas la partid (telefon, laptop noi cumpărate de mine, toată evidența reală, nu cum am găsit eu)”.

Și ca să fim corecți, i-a cerui lui Mircea Dolha o declarație despre cele întâmplate. Nu a răspuns deocamdată, dar, dacă o va face, o vom publica cu siguranță. Să ne spună ce fel de om politic este Gabriel Zetea.

24news.ro

 

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo