Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

TENIS – Coco Gauff, deţinătoarea trofeului, eliminată în optimi de finală la US Open

Publicat cu

pe

Jucătoarea americană de tenis Coco Gauff, deținătoarea trofeului, a fost eliminată în optimile de finală ale turneului US Open, fiind învinsă în trei seturi, 6-3, 4-6, 6-3, de compatrioata sa Emma Navarro, duminică la New York.

Gauff (20 de ani), numărul 3 mondial și favorita publicului de la Flushing Meadows, a comis 19 duble greșeli și 60 de erori neforțate pe parcursul jocului cu Navarro, cap de serie numărul 13.

Astfel, ea părăsește competiția la care a cucerit anul trecut primul său titlu de Mare Șlem, și singurul de până acum, după finala câștigată în fața belarusei Arina Sabalenka.

Emma Navarro, în vârstă de 23 de ani, o va înfrunta în turul următor pe spaniola Paula Badosa, care s-a impus la rândul ei, cu 6-1, 6-2, în fața chinezoaicei Yafan Wang, pentru a accede în premieră în sferturi la US Open, un nivel pe care nu l-a mai atins în Marele Șlem din 2021.

Finalista ediției trecute, Arina Sabalenka, s-a calificat duminică în sferturile de finală după o victorie facilă, cu 6-2, 6-4, în fața belgiencei Elise Mertens, iar următoarea sa adversară va fi campioana olimpică en titre, Qinwen Zheng.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate

YHP Logo