Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

TENIS – Simona Halep: O să fac totul pentru a participa la Jocurile Olimpice

Publicat cu

pe

Simona Halep, jucătoare de tenis, a avut suspendarea pentru dopaj redusă de la 4 ani la 9 luni de către TAS. La întoarcerea de la antrenamentele din Dubai, Halep a declarat că va depune eforturi pentru a participa la Jocurile Olimpice de la Paris.

„Îmi doresc să particip la Jocurile Olimpice, dar ştiu că şansele sunt reduse din cauza lipsei mele de clasament. Cu toate acestea, sper că prin câştigarea unor meciuri voi avea o şansă mai mare. Nu am planificat nimic în detaliu până acum, dar voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru a fi prezentă la Olimpiadă”, a declarat Halep.

Ea a exprimat dorinţa de a participa la turneul de la Miami, dar va lua o decizie în următoarele zile, având nevoie de timp pentru pregătirea mentală necesară.

Halep trebuie să îşi formeze o nouă echipă de antrenori şi ia în considerare diverse opţiuni. De asemenea, ea şi-a exprimat dorinţa de a participa la Jocurile Olimpice şi speranţa că va reuşi să obţină o medalie.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a redus suspendarea lui Halep de la 4 ani la 9 luni, începând cu data de 7 octombrie 2022, după ce aceasta a fost suspendată pentru două încălcări ale Programului Antidoping din Tenis. Simona Halep a intentat o acţiune în justiţie împotriva companiei canadiene care a produs suplimentele alimentare care au dus la testul pozitiv pentru dopaj, solicitând despăgubiri de peste 10 milioane de dolari.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate