Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

TENIS – Sorana Cîrstea, calificată în optimi la Miami (WTA)

Publicat cu

pe

Sorana Cîrstea s-a calificat în runda optimilor de finală a turneului WTA 1.000 de la Miami (Florida), care are premii totale de 8.770.480 de dolari, după ce a învins-o pe rusoaica Daria Kasatkina cu scorul de 7-5, 6-2, într-un meci desfășurat duminică.

Cîrstea, în vârstă de 33 de ani și clasată pe locul 24 în WTA, fiind și cap de serie numărul 19, a reușit să câștige într-o oră și 28 de minute.

Kasatkina a avut un avantaj inițial, conducând cu 3-0 și 4-2 în primul set, dar Cîrstea a revenit puternic, câștigând trei ghemuri consecutive și adjudecându-și primul set cu 7-5. În setul al doilea, Sorana a dominat clar, încheindu-l cu scorul de 6-2.

Sorana Cîrstea și Daria Kasatkina (26 de ani, locul 11 WTA) se află acum la egalitate, 2-2, în întâlnirile directe. Acesta a fost al doilea meci direct din acest an, după ce rusoaica s-a impus în sferturile de finală de la Abu Dhabi, cu scorul de 6-2, 6-0.

Jucătoarea română și-a asigurat un premiu în valoare de 101.000 dolari și 120 de puncte WTA, urmând să o întâlnească în optimi pe învingătoarea dintre americanca Danielle Collins și rusoaica Elina Avanesian.

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo