Connect with us
Descarcă aplicația

POLITICA

Tensiuni între pesediștii din Maramureș. Un primar îl trage de ureche pe Doru Dăncuș: ”Să se apuce de treabă”

Publicat cu

pe

Deși au câștigat Consiliul Județean și Primăria Baia Mare, în PSD Maramureș nu e doar lapte și miere. S-a văzut asta la ultima conferință județeană a partidului, unde primarul de la Borșa, Sorin Timiș, a lansat atacuri dure la adresa lui Doru Dăncuș. El i-a reproșat faptul că în ultimele luni nu a participat la ședințele ADR Nord-Vest, acolo unde se dă ora exactă a fondurilor europene.

Ba mai mult, i-a transmis lui Gabriel Zetea că nu Baia Mare are nevoie de el, ci Maramureșul.

”Maramureșul are nevoie de Gabriel Zetea și nu Baia Mare. Baia Mare are primar, așa că să-și rezolve problemele, pentru că nu l-am văzut pe Gabriel Zetea că vine lângă primarul din Vișeu, cel din Moisei sau cel din Dragomirești. Întâi primarul Băii Mari să-și facă atribuțiile.

Am locuit în Baia Mare timp de șase ani, la începutul erei postdecembriste și pot să spun că nu s-a schimbat mare lucru. Sunt fonduri pe care Baia Mare trebuie să le accedă, dar ca să faci acest lucru trebuie să participi la ședințe și să votezi, domnu primar Doru Dăncuș.

În comitetul de conducere al ADR Nord-Vest, primarii de municipii reședință de județ sunt membri de drept, ei stabilesc cum se împart banii. Dar trebuie să participi la vot. Sunt șapte luni de zile de când domnul primar Dăncuș nu a participat și nu a votat în comitetul director al ADR Nord Vest. Și atunci cum atragem noi bani în Maramureș din fonduri europene? Noi ne-am făcut treaba, așa că pe domnul Dăncuș îl lăsăm să-și facă treaba, să atragă toți banii care sunt la dispoziția municipiului reședință de județ.

Așa că domnu președinte, vă rugăm să ne ajutați întâi pe noi cei din Maramureș. Domnu primar să se apuce de treabă. Noi astăzi intrăm prin Baia Mare pe ușa din dos”, a declarat Sorin Timiș, într-o demonstrație de forță.

Dăncuș a replicat și i-a transmis să se uite în oglindă: ”uitați-vă la dumneavoastră în oglindă și nu încercați să ne urecheați așa, chiar de la prima întâlnire”.

24NEWS

Print Friendly, PDF & Email
1 Comment

1 Comments

  1. Pingback: Știri din Maramureș 19 august 2024 - cotosra.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo