Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

TENTATIVĂ DE OMOR – Întâmplare cu cerșetori în Suciu de Sus

Publicat cu

pe

În urma cercetărilor efectuate într-o cauză instrumentată de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz, a fost dispusă măsura reținerii unui tânăr de 27 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor.

„În fapt, polițiștii din Târgu Lăpuș au fost sesizați la data de 30 septembrie 2024, prin apel 112, să se deplaseze la o agresiune produsă în localitatea Suciu de Jos.
Deplasați operativ la fața locului, polițiștii au identificat victima, în vârstă de 57 de ani. Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul, în încercarea de a îndepărta două persoane care apelau la mila publicului în fața unei biserici, ar fi fost lovit cu un obiect contondent în zona capului de către un bărbat, care a coborât dintr-un autoturism. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, transmit reprezentanții IPJ Maramureș.

În urma verificărilor efectutate de polițiștii din Târgu Lăpuș și cei ai Secției 7 Suciu de Sus, a fost identificat un tânăr de 27 de ani bănuit de comiterea faptei.
Ieri, în urma cercetărilor efectuate în cauza penală documentată pentru comiterea infracțiunii de tentativă la omor, sub coordonarea procurorului de caz, tânărul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă pentru fapta comisă.
Acesta va fi prezentat Tribunalului Maramureș pentru propuneri legale.

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo