Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

TOȚI ȘOFERII LE FAC – Motorul și bateria mașinii, distruse de aceste manevre în timpul iernii

Publicat cu

pe

Am intrat în sezonul rece, iar șoferii trebuie să fie foarte atenți la motorul mașinii și la baterii. Chiar dacă temperaturile oscilează, mașina trebuie pornită cu mare atenție. Cei mai mulți șoferi fac o greșeală care le distruge motorul. Experții auto fac apel la șoferi să fie prudenți în lunile de iarna atunci când își încălzesc mașinile, altfel s-ar putea confrunta cu probleme majore la motor. Când temperaturile scad aproape de zero, mulți șoferi se confruntă cu dificultăți înainte de a porni la drum, de la încălzirea mașinii până la probleme cu bateria.

Prin urmare, șoferii sunt avertizați cu privire la diferitele metode populare de a încălzi mașinile dimineața și la impactul pe care acestea l-ar putea avea pe termen lung. Temperaturile scăzute pot avea un impact devastator asupra activității motorului

Astfel, potrivit experților, temperaturile scăzute pot avea un impact asupra activității motorului. Este foarte important, spun ei, să vă asigurați că toate fluidele motorului, antigel și ulei, sunt verificate și se află în stare bună pentru a evita să fiți afectați de vremea rece. De asemenea, ar trebui să faceți și un test al bateriei, deoarece dacă aceasta este uzată va porni mult mai greu pe durata anotimpului rece.

citește tot articolul pe evz.ro

Actualitate

YHP Logo