Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

TRAGEDIE – Copil de doar 3 anișori mort într-un accident rutier

Publicat cu

pe

Un grav accident de circulație s-a petrecut azi, 17 mai, în jurul orei 14.27, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare fiind sesizați despre un eveniment rutier care s-a petrecut pe raza localității Ciuperceni.
Polițiștii rutieri au constatat, după efectuarea cercetărilor, faptul că un conducător auto, de 49 de ani, aflat la volanul unui autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula din sens opus, condus de o tânără, de 20 ani.

„De asemennea, un bărbat, de 31 ani, în timp ce efectua manevra de evitare a impactului cu cele două autoturisme, a intrat în șanțul de pe marginea drumului național. În urma evenimentului rutier, două persoane majore, din autoturismul condus de tânără, au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar unei minore de 3 ani, i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului. Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Din păcate minora de 3 ani a decedat.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, a arătat IPJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate