Connect with us

SPORT

TRANSFERURILE SE LASĂ AȘTEPTATE – Echipa masculină CS Minaur și-a stabilit programul meciurilor de pregătire pentru viitorul sezon

Publicat cu

pe

Vacanța handbaliștilor de la CS Minaur se va încheia pe 15 iulie, când este programată reunirea echipei pentru viitorul sezon al Ligii Zimbrilor. Deocamdată nu este anunțată nicio noutate în lot, care va fi în foarte mare măsură același cu care băimărenii au terminat pe locul 3 campionatul precedent.

Se pare că vor fi transferați maximum doi jucători (pivot și inter dreapa), în timp ce singura certitudine este că Daniel Bera s-a retras din activitatea competițională.

În schimb, CS Minaur și-a stabilit programul de pregătire pentru viitorul sezon.

„După reunirea programată pe 15 iulie, primele două zile sunt consacrate antrenamentelor ușoare și vizitei medicale, iar mai apoi, până în 21 iulie vor fi antrenamente pe plan local pentru readaptarea organismului la efort.

Din 21 va urma un stagiu de pregătire centralizată în Ungaria, până pe 28 iulie. Joi, 1 august, se pleacă la Timișoara, unde Minaur va participa la un prim turneu de pregătire. Urmează un turneu în Baia Mare, în 9-10 august, cu participarea echipei noastre, plus CSM Bacău, CSU Suceava și Potaissa Turda. Inițial, Supercupa României fusese programată pe 16-17 august, dar a fost amânată, astfel că în aceste zile se va disputa cel puțin un joc amical. În fine, în 24-25 august va avea loc Supercupa, cu participarea echipelor Dinamo, CSM Constanța, CS Minaur și Potaissa Turda”, informează csminaur.ro.

Prima etapă de campionat este programată pe 31 august, dată la care Minaur va juca pe teren propriu cu CSM Bacău.

Marius CÎMPIAN

 

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate