Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

TRANSYLVANIA OPEN – Șase clasări pe podium pentru orientariștii băimăreni

Publicat cu

pe

În perioada 25-26 mai, în împrejurimile municipiului Cluj Napoca s-a desfășurat cea de-a 23-a ediție a Transylvania Open, o puternică competiție internațională de orientare în alergare, care a adunat la start circa 300 de participanți de la cluburi de profil din România dar și din alte 6 țări (Ungaria, Israel, Ucraina Austria, Ucraina si Germania).

Această competiție a fost una de anduranță, deoarece organizatorii au premiat performanțele cumulate din cele 2 zile de concurs, aspect care presupune clasări constant bune în cele 2 etape, fără a pierde foarte mult timp față de câștigători. Sportivii de la Știinta Electro Sistem Baia Mare, desi s-au deplasat la Cluj Napoca cu un lot redus numeric, s-au comportat foarte bine la această competiție, mulți dintre ei având parcursuri de regularitate, care le-au dat dreptul să urce pe podiumul de premiere. Șase podiumuri au fost obținute în cele din urmă de componenții clubului, alți câțiva s-au clasat în imediata apropiere a lui, informează reprezentanții CS Știința Electro Sistem Baia Mare.

Rezultatele obținute de sportivi sunt:
LocuI I: Roman Alexandra la F21 Elită
Locuri II: Uglar Zsofia la F10, Pop Lucia la F55, Sebestyen Istvan la M50
Locuri III: Petreus George la M20, Biro Alexandru la M21 Elită
În apropierea podiumului s-au clasat:
Locuri IV: Man Antonia la F18, Lenard Luca la M16
Loc VI: Trif Roxana la F16, Vădean Cătălin la M21 Elită

În următoarea perioadă componenții clubului CS Știința Electro Sistem Baia Mare, antrenati de Lucia Pop si Istvan Sebestyen, vor participa la o importantă competiție din calendarul sportiv intern, Cupa României, întrecere programată a se derula în perioada 31 mai – 2 iunie 2024.

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo