Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

TRIST – Claudiu Pop, un actor „grăbit”

Publicat cu

pe

Doliu în lumea artistică. S-a stins din viață Claudiu Pop, fost actor la Teatrul Municipal Baia Mare.

„Claudiu a făcut parte mulți ani din trupa secției Revistă a Teatrului băimărean, pe vremea când Mihai Puiu Maximilian și Vasile Veselovski scriau libretele spectacolelor de Revistă.
Va rămâne în amintirea colegilor și a publicului, ca un artist complet, un actor multipremiat la concursurile de gen și un textier talentat și creativ, atât de îndrăgit de cei cu care lucra.
Ne-a lăsat moștenire libretele spectacolelor REMEMBER REVISTA, BONSOIR, NE VEDEM LA REVISTĂ, VARIETĂȚI… VARIETĂȚI, REVISTA FOREVER și altele scrise doar de el sau în colaborare cu Mihai Puiu Maximilian sau Cornel Udrea.
Amintim câteva din spectacolele în care a jucat și la care a adăugat strălucire și valoare cu talentul, umorul și creativitatea lui: A DOUĂSPREZECEA NOAPTE, BERTOLDO LA CURTE, CEI TREI MUȘCHETARI, MUȘCHETARII MĂGĂRIEI SALE, RĂCNETUL SĂSARULUI (foto jos).
După ce a părăsit teatrul, a urmat o carieră de succes în televiziune și a lansat cartea „Greu de slăbit”, este mesajul transmis de reprezentanții Teatrului Municipal Baia Mare.
Familia a anunțat ca priveghiul va avea loc marti la ora 19.00 la noua capela din Gârdani, iar inmormantarea miercuri de la ora 13.00, cu plecare de acasa, din Sălsig.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate

YHP Logo