Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

TROFEUL CARPAȚI – România învinge Grecia. Xavi Pascual, criză de nervi în minutul 3

Publicat cu

pe

România a învins Grecia cu 31-27 (13-16) în prima zi a Trofeului Carpați la handbal masculin de la Pitești și va juca finala cu Georgia, care a trecut de Slovacia, cu 32-27 (22-15).

Tricolorii au făcut o primă repriză foarte slabă și în min. 3, la scorul 0-2, selecționerul Xavi Pascual a solicitat deja primul time-out, în timpul căruia a făcut o criză de nervi reproșîndu-le elevilor său lipsa de concentrare. Muștruluiala spaniolului n-a a avut însă nici un efect și Grecia a dominat în continuare jocul intrând la pauză cu un avantaj de trei goluri. Mai mult, în min. 36 avantajul oaspeților a crescut îngrijorător, 14-20.

România a revenit însă în meci și a reușit până la final să răstoarne soarta partidei, portarul Ionuț Iancu, Demis Grișoraș și Daniel Stanciuc având o contribuție majoră în acest sens.

Pentru România au marcat: Demis Grigoraş, cu 7 goluri, Daniel Stanciuc 4 goluri, Alexandru Ghivil 4, Cristian Ghiţă 2, Gabriel-Cristian Ilie 2, Tudor-Bogdan Buguleţ 2, Dan Racoţea 2, Alexandru Mihai Tărîţă 2, Ionuţ Ciprian Iancu (portar) 1, Gabriel Cumpănici 1, Adrian Rotaru 1, Sabin Constantina 1, Andrei Drăgan 1, Andrei Buzle 1.

Vineri, 29 decembrie sunt programat meciurile: Slovacia – Grecia (finala mică, ora 15) și România – Georgia ,(finala competiţiei , ora 17:30).

Actualitate

YHP Logo