Connect with us
Descarcă aplicația

TEHNOLOGIE

TUNING – Noul BMW M4, 635 CP și suspensie îmbunătățită

Publicat cu

pe

Germanii de la Manhart au pregătit un pachet de tuning nou pentru BMW M4. Botezat MH4 600, noul pachet aduce un motor mai puternic, de 635 de cai putere, precum și alte îmbunătățiri precum o suspensie revizuită.
Cea mai importantă modificare este sub capotă, acolo unde puterea motorului twin-turbo de 3.0 litri a crescut până la 635 de cai putere și 780 Nm. Mulțumită unei remapări software, noul BMW M4 tunat de Manhart poate atinge 200 de km/h în 10.5 secunde. De asemenea, evacuarea din oțel a fost reproiectată, iar tuner-ul oferă și o evacuare care imită aspectul fibrei de carbon. Modelul este disponibil chiar și fără catalizatoare.

Alături de un motor mai puternic, pachetul aduce și o suspensie revizuită, cu arcuri de la H&R sau chiar de la Manhart. Frânele din carbon ceramică rămân nemodificate. La fel ca majoritatea mașinilor modificate de compania germană, avem la exterior și câteva elemente din fibră de carbon. Fiecare astfel de piesă este disponibilă individual sau toate împreună la pachet. Bineînțeles, mașina este vopsită în negru, iar jantele de 20, respectiv de 21 de inch sunt finisate într-o culoare aurie în combinație cu bronz.

sursa www.automarket.ro

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate