Connect with us
Descarcă aplicația

MOZAIC

TV – Emisiunea Insula Iubirii, reclamată la CNA

Publicat cu

pe

Sezonul Insula Iubirii s-a terminat, dar emisiunea continuă să facă valuri. De data aceasta, o trupă este nemulţumită că o piesă i-a fost folosită fără acord. Mai ales că trupa nu vrea să se asocieze în niciun fel cu emisiunea de pe Antena 1.

Trupa românească Urma este pe post de reclamant. S-a plâns la CNA că Antena 1 a folosit în emisiunea Insula iubirii fragmente dintr-o piesă de-a sa, „Cine Iubeşte şi Lasă”.

„Nu am fost contactaţi şi nu ne-am oferit niciodată acordul pentru folosirea muzicii URMA în cadrul acestei emisiuni şi nu suntem interesaţi, dimpotrivă, de nici o formă de asociere cu această emisiune şi cele de gen, acum şi pururea şi în vecii vecilor, amin”, a menţionat în reclamaţia trimisă la CNA fondatorul trupei.

„De asemenea, mi s-a adus la cunoştinţă că piesa a mai fost folosită şi în cadrul altor episoade, aspect pe care nu l-am verificat personal, deoarece orice formă de vizualizare a acestei emisiuni tv îmi provoacă o durere acută mentală, pe alocuri chiar şi stări de greaţă”, a mai precizat acesta.

mai multe amănunte pe Pagina de Media

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo