Connect with us
Descarcă aplicația

MOZAIC

TV – Netflix a început filmările pentru ultimul sezon al „Stranger Things”

Publicat cu

pe

Au demarat filmările pentru ultimul sezon al serialului „Stranger Things”, care va fi și ultimul din serie. Sezonul precedent, al patrulea, deține recordul de ore de vizionare pe Netflix, fiind cel mai urmărit serial lansat vreodată de platformă.

Pe lângă succesul masiv înregistrat pe Netflix, „Stranger Things” a devenit un fenomen în cultura pop mondială de-a lungul anilor. Acest lucru este evident și în clasamentele muzicale, unde melodii vechi de zeci de ani, incluse în coloana sonoră a serialului, au revenit în atenție. Deși s-au reluat filmările pentru noul sezon, data exactă de lansare nu a fost încă anunțată.

Estimez că, în cel mai optimist scenariu, ultimul sezon al „Stranger Things” ar putea fi difuzat în decembrie, anul curent. Această presupunere se bazează pe declarațiile fraților Duffer, creatorii și producătorii serialului, care au indicat că doresc ca episoadele finale să aibă uneori durata unui film, asemănător cu marea finală a sezonului 4. Aceasta implică filmări mai extinse și mai mult timp dedicat post-producției.

Nu se exclude posibilitatea ca Netflix să încerce să accelereze procesul pentru a lansa serialul în luna decembrie, perioadă în care obișnuiește să aducă producții de amploare în contextul sărbătorilor de iarnă.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate