Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

ULTIMUL PAS SPRE OPTIMI – CS Minaur joacă în deplasare returul cu Dinamo Pancevo din turul III al EHF European Cup

Publicat cu

pe

CS Minaur este cu un pas în optimile de finală ale EHF European Cup, după victoria obținută la zece goluri diferență, 33-23, în partida tur de pe teren propriu cu RK Dinamo Pancevo din turul III.

La adăpostul acestui succes categoric, băimărenii mai au de făcut un singur pas pentru calificarea în această fază a competiției în returul programat în Serbia, la Streliste Pancevo. Partida este programată sâmbătă, 2 decembrie, de la ora 18 (ora României).

Meciul va fi arbitrat de Ante Mikelic și Petar Paradina (Croația), în timp ce delegat din partea EHF este turcul Kenan Gokmen.

Dinamo Pancevo a pornit în actuala ediție a EHF European Cup încă din turul I, în care a eliminat formația italiană Handball Meran, 30-27 în deplasare și 30-31 acasă. În turul II, echipa din Serbia a trecut de HV KRAS/Volendam (Olanda), 30-33 acasă și 41-36 în deplasare.

CS Minaur a jucat direct în turul II în care a trecut fără emoții de Odesa (Ucraina) cu o dublă victorie, 52-26 și 39-17, ambele partide disputându-se în Baia Mare.

Actualitate

YHP Logo