Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

Un băimărean a făcut accident în Sălaj. Copil de 7 ani rănit

Publicat cu

pe

Un băimărean de 66 de ani a făcut accident în Sălaj, pe DN1H, între localitățile Var și Surduc. S-a întâmplat în 21 august a.c., la ora 15.24, când polițiștii Formațiunii Rutiere din cadrul Poliției Orașului Jibou au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe drumul național amintit a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule.

„Din primele verificări efectuate au constatat că, un bărbat de 66 de ani, din municipiul Baia Mare în timp ce conducea un autoturism pe direcția Surduc – Var, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule format din autoutilitară și semiremorcă, condus de un bărbat de 52 de ani, din localitatea Badon.

În urma impactului, conducătorul autoturismului, precum și un minor, de 7 ani, pasager în autoturism, au suferit leziuni pentru îngrijirea cărora au fost transportați la o unitate medicală. Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar conducătorul autoturismului nu a putut fi testatat la fața locului”, arată IPJ Sălaj.

Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo