Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

UN NOU POST TV – Turcii de la Dogan Media lansează Kanal D2

Publicat cu

pe

Dogan Media International, compania de media care opereaza postul TV Kanal D, a anunțat lansarea Kanal D2. Noul post TV va emite full HD din 2 aprilie.

”Noul post TV va emite full HD din 2 aprilie, odată cu lansarea noului sezon al show-ului inspiraţional “Bravo ai stil!”, cu o ediţie specială, in premieră, duminică, de la ora 19:00. Statia Kanal D2 va veni cu o alternativă de programe pentru publicul larg, cu producţii originale, entertainment de calitate şi informaţie utilă”, menționează reprezentanții companiei într-un comunicat de presă.

Kanal D se află în top trei statii generaliste din România, finalizând 2022 pe locul 2 în Prime Time (20:00-24:00), în topul audienţelor, cu o cotă de piaţă de 14,4%, la nivel Naţional. 16,5 milioane (reach 000) de telespectatori au urmărit programele Kanal D în 2022, conform datelor furnizate de Kantar Media International, scrie wall-street.ro.

Dogan Media International a intrat pe piaţa din România în 2007, odată cu lansarea Kanal D, iar în cei 16 ani şi-a consolidat poziţia, devenind un Grup multimedia integrat, disponibil pe medii diferite de acces: TV (Kanal D), Radio (Radio Impuls) şi Digital (site-urile kanald.ro, stirilekanald.ro, wowbiz.ro, kfetele.ro, radioimpuls.ro şi canalale de YouTube cu un conţinut video exclusiv WOWNews şi TheXclusive.

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo