Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

VASILE MIRIUȚĂ (antrenor CS Minaur) – „Suntem vinovați cu toții, îmi asum. Voi discuta cu domnul primar săptămâna viitoare”

Publicat cu

pe

CS Minaur va reveni în Liga 3, după un singur sezon petrecut în eșalonul secund al fotbalului românesc. La finalul partidei pierdute acasă cu CSC Șelimbăr (0-1), care a consfințit matematic retrogradarea, antrenorul Vasile Miriuță a declarat:

„Suntem vinovați cu toții, care suntem aici. Îmi asum, chiar dacă am revenit pe banca tehnică de cinci meciuri. Dacă mă duc la meci la CFR Cluj, toată tribuna se ridică în picioare și-mi strigă numele. Dar când vii acasă la tine ești hulit de unii și chiar nu știu de ce. Intervine invidia, frustrarea. Miriuță a venit aici ca să facă treabă bună. Am promovat anul trecut, în calitate de conducător. Acum, întradevăr am retrogradat. Aș putea să găsesc o grămadă de motive, dar îmi asum. Eu împreună cu jucătorii n-am putut face mai mult.

Eu cred că putem să revenim anul viitor în Liga 2. În sport orice se poate, ca și în viață. Important este să nu te lași doborât, să ai curajul să mergi mai departe, să fii motivat.

Voi discuta cu domnul primar săptămâna viitoare, când se termină campionatul. Să vedem ce-și dorește, pentru că dânsul m-a adus aici împreună cu viceprimarul Doru Dăncuș. Vreau să le mulțumesc pentru că au avut încredere în mine. Am făcut totul ce a depins de mine, atât în calitate de conducător, cât și ca antrenor”.

foto Facebook CS Minaur fotbal

Actualitate

YHP Logo