Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

VERDICTUL, ÎN 24 NOIEMBRIE – Judecătoarea pe care socrii lui Cătălin Cherecheș ar fi vrut să o mituiască a făcut cerere de abținere, dar i-a fost respinsă

Publicat cu

pe

Judecătoarea Georgiana Rodica Hîngan Fărcaș, de la Curtea de Apel Cluj, pe care socrii lui Cătălin Cherecheș ar fi vrut să o mituiască a făcut cerere de abținere, dar i-a fost respinsă, potrivit poralului istanțelor.

„Ea trebuie să dea verdictul final în procesul primarului din Baia Mare în 24 noiembrie. În prima instanță, edilul a primit o pedeapsă cu executare, de 5 ani de închisoare, pentru luare de mită în formă continuată. Decizia de respingere a cererii de abținere nu are cale de atac”, scrie g4media.ro.

Anterior, judecătorii și procurorii consultați de G4Media.ro, care au decis să rămână sub anonimat, au explicat că judecătoarea din proces, care acum are statutul de martor în dosarul de mituire în care au fost reținuți socrii lui Cherecheș, poate depune o cerere de abținere, iar dacă se admite, procesul se reia din faza de apel. Implicit, până la decizia finală, erau șanse foarte mari să se prescrie faptele, termenul fiind aprilie 2024, potrivit specialiștilor. Exista și varianta ca solicitarea magistratului să fie respinsă, iar procesul să meargă mai departe, așa cum s-a și întâmplat.

Actualitate

YHP Logo