Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

VICTORIE CU MĂGURA CISNĂDIE – CS Minaur a întrerupt seria negativă de cinci înfrângeri consecutive

Publicat cu

pe

Fetele de la CS Minaur și-au luat la revedere în acest an de la suporteri cu o victorie, prin intermediul căreia au părăsit, cel puțin pentru moment, locurile care duc la barajul pentru menținerea în Liga Florilor. Băimărencele au învins Măgura Cisnădie după un joc în care fazele spectaculoase au alternat cu erori, uneori, impardonabile.

Prima repriză a fost foarte echilibrată, tabela de marcaj arătând avantaj de un gol pentru gazde sau egalitate. Abia în min. 27 Minaur s-a desprins la două goluri diferență (12-10), avantaj cu care a intrat și la cabine (15-13). După pauză băimărencele au jucat ceva mai bine și au condus chiar și la șase goluri (35-29, min. 58), impunându-se în final meritat cu 36-32. Echipa lui Raul Fotonea a cucerit trei puncte meritate, de care avea nevoie ca de aer.

Remarcatele partidei au fost Pandzic (r I), Enache (r II), Borș, Tudor, A. Popa, Cazanga/Măzăreanu, Neagu, Bardac și Abed-kader.

CS Minaur Baia Mare – Măgura Cisnădie 36-32 (15-13)

Minaur: Pandzic, Enache, Ugran – Ujkic, Tănasie 3 (2 din 7m), Tudor 6, Zych, Popescu 2, Țîrle 2, Cavlovic 1, Cazanga 6, Borș 8, A. Popa 8 (2 din 7m), Mițicuș. Antrenori Raul Fotonea, Andrei Popescu și Daniel Apostu.

Cisnădie: Măzăreanu – Iskit, Gariaeva 2, Jelzi 2, Guareiro 1, Abed-kader 8, Tătar, Roșu 2, Tomescu, Neagu 11 (7 din 7m), Bardac 6. Antrenori: Alexandru Weber și Bogdan Nițu.

Aruncări de la 7 metri: 6-8, transformate 4-7. Au ratat: Tănasie, A. Popa/Abed-kader. Minute de eliminare: 12-8.

Actualitate

YHP Logo