Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

VIDEO – Liberalii maramureșeni se regrupează. Ionel Bogdan: ”Am decis în interiorul PNL să mergem înainte”

Publicat cu

pe

Liderii PNL Maramureș au ținut o primă conferință de presă după alegerile locale din iunie, în care au ținut să transmită un mesaj de unitate.

”Vreau să-mi cer scuze tuturor colegilor mei, a maramureșenilor care au avut și au încredere în PNL, în mine, în echipa PNL, pentru rezultatele ce le-am înregistrat la alegerile locale din acest an. Asta pentru că nu am avut o conferință de presă până în acest moment și am vrut să fac acest lucru live.

Am analizat rezultatele pe fiecare UAT, am analizat rezultatele pe municipiile din județul Maramureș, am analizat rezultatele generale la nivelul județului. Sunt multe lucruri care ne pot fi reproșate sau pe care ni le putem reproșa și singuri. Am învățat foarte multe din greșeșlile pe care le-am făcut în această perioadă și am decis în interiorul PNL să mergem înainte, să menținem echipa unită și să pornim organizați pentru alegerile parlamentare și alegerile prezidențiale”, a punctat Ionel Bogdan, președintele PNL Maramureș.

Liberalii au desemnat și o echipă de negociere pentru viitoarele majorități din Consiliul Județean, însă a lăsat să se înțeleagă că PNL nu vânează funcții.

”Am desemnat o echipă de negociere, sigur, nu suntem noi cei care am câștigat alegerile în județul Maramureș, drept urmare cei care au câștigat alegerile au nevoie și de majoritate. Dacă consideră că vor să discute cu PNL, n-au decât să ne contacteze și cu siguranță ne vom întâlni cu ei. Dar să termine cu mesajele ieftine pe care le aruncă în spațiul public la fiecare postare unii și alții, pentru că nu cred că mai suntem în campanie electorală pentru alegerile locale.  Nu suntem un partid care să vânăm funcții sau poziții, așa că trebuie să ne aplecăm în primul rând pe politicile publice”, a adăugat Ionel Bogdan.

Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș a afirmat că echipa PNL Maramureș a rămas unit.

”Suntem într-un calendar accelerat pentru desemnarea candidaților, pentru că așa cum bine știți, precampania deja există și trebuie să ne mișcăm ca și partid, să recâștigăm anumite poziții pe care le-am pierdut. Să revenim în Baia Mare, să revenim în Sighet, să revenim în Maramureș cu mesaje pertinente, coerente, care să ne susțină candidaturile pentru Parlament și pentru președinția României.

În momentul de față eu consider, ca și senator de Maramureș, că avem o echipă extrem de bună și performantă la nivelul Parlamentului României și suntem pregătiți pentru o dezbatere reală cu contracandidații noștri. Echipa a rămas unită, echipă este unită și acesta este mesajul pe care îl transmitem”, a spus Țâgârlaș.

Mai multe declarații în video.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate

YHP Logo