Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

VIDEOCLIP – Lavinia Goste și Marius Zorilă, surpriză pentru fani

Publicat cu

pe

Lavinia Goste și Marius Zorilă vin cu o surpriză pentru fanii lor din Maramureș, dar nu numai, cu doar două săptămâni înainte de cel mai important eveniment din acest an – ”Autentic Românesc – Din inimi de români”, pe care artiștii îl vor susţine pe 21 iunie, la Baia Mare. Aceştia au revenit în Maramureş, unde se simt ca acasă, pentru a filma videoclipul celei mai recente piese, pe care o vor lansa chiar înainte de concert.

„Am hotărât ca pentru concertul nostru de suflet să lansăm o piesă tot de suflet, care să ne amintească de fiecare dată de emoţia acestor locuri şi de oamenii minunaţi de aici. Aşa că atunci când am luat decizia să filmăm şi videoclipul, am ştiut amândoi că el nu poate fi realizat altundeva”, a spus Marius Zorilă. Lavinia Goste a completat: „Am mers în satul Preluca, un loc care ne-a fermecat demult cu magia lui, cu simplitatea lui împletită perfect cu frumuseţea ameţitoare a peisajelor. Este un sat mic, dar unde oamenii păstrează cu sfinţenie tradiţiile de odinioară. Nu degeaba a fost numit de curând unul dintre cele mai frumoase sate din România! Iar pentru piesa noastra, în care ne cântăm dorul de casă şi de familie, pur şi simplu nu putea să existe un loc mai potrivit. Ne mândrim cu locurile acestea şi ne dorim ca prin munca noastră să ducem mai departe frumuseţile locului!”.

Vă reamintim că pe 21 iunie, Lavinia Goste a ales să ȋși sărbătorească ziua de naștere, dar şi împlinirea a 30 de ani de carieră alături de prieteni de suflet și colegi de breaslă, pe scena Sălii Sporturilor din Baia Mare. Concertul ”Autentic Românesc – Din inimi de români”, va aduce alături de Orchestra Naţională Valahia artiști de renume precum Aurel Tămaș, Veta Biriș, Niculina Stoican, Vasile Coca, Florentina și Petre Giurgi, Diana Cîrlig și Ionuț Bledea, Laura Olteanu și Ionela Toma.

Dragoș HOJDA

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo