Connect with us
Descarcă aplicația

ADMINISTRATIE

VIȘEU DE SUS – Fonduri europene de peste 5 milione de lei pentru dotarea școlilor cu mobilier și echipamente IT de ultimă generație

Publicat cu

pe

În urma parcurgerii etapelor de verificare, proiectul depus de Primăria Vișeu de Sus, cu implicarea tuturor instituțiilor de învățământ din oraș, în vederea dotării acestora cu mobilier, echipamente IT de ultimă generație (laptopuri, table interactive, softuri educaționale, etc) precum si materiale didactice, a obținut 98 de puncte dintr-un total de 100!

Valoarea totală a proiectului este de 5.717.479 lei, bani europeni care vor schimba în mod semnificativ calitatea actului educațional, condițiile de învățare și întreg sistemul de învățământ din orașul Vișeu de Sus.

„După aprobarea, tot prin PNRR, a proiectelor de renovare energetică, prin care toate instituțiile de învățământ din oraș vor fi reabilitate, completăm „lista nevoilor” și cu această finanțare aprobată, atât de importantă pentru toată lumea. În următoarele câteva luni vom vorbi de semnarea contractului de finanțare și lansarea procedurii de achiziție”, precizează reprezentanții Primăriei Vișeu de Sus.

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo