Connect with us
Descarcă aplicația

ADMINISTRATIE

VIȘEU DE SUS – Orașul maramureșean vrea să obțină statutul de stațiune turistică de interes național

Publicat cu

pe

În weekend, orașul Vișeu de Sus a fost vizitat de o comisie din partea Direcției Autorizare Turism din cadrul Ministerului Antreprenoriatului și Turismului, condusă de directorul George Borună. Membrii comisiei au verificat dacă , care a verificat, la fața locului, daca orașul îndeplinește condițiile pentru a fi declarat stațiune turistică de interes național.
„Oaspeții noștri au fost impresionați de diversitatea culturală, etnică, religioasă și socială pe care o prezintă Vișeu de Sus, confirmând totodată trendul ascendent pe care se află localitatea noastră, investițiile în infrastructură și dezvoltarea pe orizontală și pe verticală pentru care muncim an de an.Realitatea din teren se confirmă, dosarul fiind acum complet. Urmează inițiată o nouă HG în urma căreia Vișeu de Sus să primească, oficial, diploma mult râvnită.
Acest statut va plasa orașul nostru și mai sus pe lista destinațiilor turistice, lucru care, cu siguranță, va aduce plus valoare întregii zone. Pe termen lung și mediu, această atestare va crea și un impact socio-economic pozitiv, având și șanse mai mari în atragerea de finanțări nerambursabile”, informează reprezentanții Primăriei Vișeu de Sus.

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo