Connect with us
Descarcă aplicația

POLITICA

VIZITĂ ÎN BAIA MARE – Corina Crețu (europarlamentar): „PRO România are soluții pentru problemele românilor”

Publicat cu

pe

Europarlamentarul Corina Crețu a fost ani în Baia Mare, unde a avut o întâlnire cu membrii filialei județene a partidului PRO România. La final a susținut o conferință de presă alături de Viorica Marincaș, președintele PRO România Maramureș.

„Mă bucur că doamna Corina Crețu a venit în Baia Mare. Am discutat despre organizarea și strategia de viitor a partidului. La Delegația partidului din 1 octombrie s-a stabilit că este timpul să ne mobilizăm, deoarece știm care este drumul nostru”, a declarat Viorica Marincaș, președintele filialei Maramureș a partidului PRO România.

„Au trecut mai bine de doi ani de la alegerile la care filiala Maramureș a obținut rezultate foarte bune. Lucrurile nu merg bine în țară și sunt convinsă că PRO România are soluții pentru toate problemele românilor. Este momentul să ne mobilizăm. Vreau să ajung și în mediul rural, unde trăiesc aproximativ 45% dintre cetățenii țării. Acolo există o discrepanță foarte mare față de oraș. De exemplu, există un singur medic la 2.000 de locuitor, proporție de 11 ori mai mică decât la oraș. Oamenii de la sat se simt abandonați.

Am speranța că România va putea accesa în totalitate fondurile europene pe care le-ar putea primi. Ca fost comisar european, care am ajutat mult țara în acest sens, sper că România va accelera procesul de absorbție al fondurilor europene, pentru că sunt bani foarte mulți și este o șansă istorică pentru țară”, a spus Corina Crețu, europarlamentar PRO România.

 

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate