Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

VOLEI – Știința Explorări a produs surpriza în fața echipei SCM Zalău

Publicat cu

pe

Victorie fără drept de apel obținută de Știința Explorări în etapa a noua a Diviziei A1 de volei masculin, în fața unui adversar mai bine cotat care a câștigase fără emoții meciurile jucate în ultimii ani în sala Lascăr Pană. De data aceasta echipa băimăreană a jucat mult mai bine și a dominat meciul autoritar.

Știința Explorări Baia Mare – SCM Zalău 3-1 (25-17, 25-27, 25-21, 25-18)

Explorări: Santos 12p (4 blocaje), Mesquita Campos 2p (blocaje), Silvășan-Pașca 6p (2 blocaje), David 7p (2 blocaje), Cheagă 13p (3 ași), Ramirez Pita 32p (un blocaj), Bouleau (libero). A mai jucat: Breban. Antrenori: Marius Botea, Sorin Pop și Gheorghe Socaciu.

SCM Zalău; Suarez Mendoza 9p (un as, un blocaj), Taboada 1p, Ana 7p (2 blocaje), Pinto Cardoso 13p (2 blocaje), Santana 9p (un as, 2 blocaje), Vigil Gonzalez (1 blocaj), Mărieș (libero). Au mai jucat: Bartha 2p (un as, un blocaj), Ionescu 15p (un as), Stevanovic 1p, Platon (libero). Antrenori: Rainer Vassiljev, Marius Lazăr.

Au arbitrat: Andrei Savu și Cristian Șanta (Cluj-Napoca). Observator FRV: Corneliu Andrieș (București).

Preluarea a mers excelent la echipa băimăreană, Bouleau, David și Cheagă făcându-și pe deplin datoria. De asemenea în acest meci a funcționat și blocajul, iar în atac Ramirez Pita (32p) a fost de neoprit. Puncte importante au realizat și ceilalți jucători. Dacă meciul se termina cu scorul de 3-0 nu ar fi mirat pe nimeni, dar setul doi a fost pierdut de Explorări la capătul unui final tensionat, după ce am condus cu 20-16, 23-21 și 24-23.

La oaspeți a impresionat Pinto Cardoso, în timp ce postul de opus a fost unul vulnerabil în acest meci.

foto Ovidiu Dragomir

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate