Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

VOT ONLINE – Cinci reprezentanți ai echipei CSM Știința Baia Mare nominalizați la Superlativele anului 2023 în rugbyul românesc

Publicat cu

pe

Federația Română de Rugby propune suporterilor să aleagă cei mai buni jucători, jucătoare, antrenori și arbitri din Ovalul autohton în cadrul „Superlativelor din rugbyul românesc”.

„Superlativele anului 2023” cuprind 14 categorii, la fiecare categorie câte 5 propuneri și la fel ca anul trecut sistemul de vot este doar online. Sistemul de vot este simplu, se poate opta pentru o singura variantă la fiecare categorie, iar la sfârșit trebuie introdusă adresa de email pentru a valida votul. Votul este confidențial, iar adresa de email va fi folosită doar pentru validarea votului, anunță Federația Română de Rugby.

CSM Știința Baia Mare, vicecampioana României, are cinci reprezentanți nominalizați la diferite categorii Ștefan Iancu – cel mai bun jucător român din Liga Națională, Jason Tomane – cel mai bun jucător român naturalizat din Liga Națională, Nicollas Immelman – cel mai bun jucător străin din Liga Națională, Paul Popoaia – cel mai bun jucător U23 din Liga Națională, Eugen Apjok – cel mai bun antrenor.

Votul se încheie pe 17 ianuarie 2024, ora 23:59.

Votul online poate fi exprimat AICI

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate